Dekogifts

Dekogifts Woonaccessoires

Abstracte Wanddecoratie

Hier ziet U een prachtige 3D metalen wanddecoratie in abstracte vorm.De decoratie bestaat uit een aantal gehamerde cirkels met prachtige warme kleuren.

naar de website

Placemats Chihuahua

Deze leuke afbeelding van twee kleine honden staan afgebeeld op een set van vier harde placemats.De placemats zijn 40 X 30 centimeter groot.

naar de website

Verzilverde Lijsten

U kan kiezen uit een groot aantal verzilverde fotolijsten met verschillende afmetingen en mooie sierranden.

naar de website

Harde Placemats

Dit is een set van vier harde placemats met aan de onderkant een dun laagje kurk.Deze placemats zijn erg handig in gebruik en met een natte doek heel eenvoudig schoon te maken na gebruik.

naar de website

Groene Kikker

Een leuk kleine metalen beeldje in de vorm van een groene kikker.Het beeldje is geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

naar de website

Grote Boom Baneo

Een grote metalen wanddecoratie is echt een aanwinst voor het interieur.Hier ziet U zo,n grote boom waarvan de bladeren door de kunstenaar zijn weergegeven in holle metalen rondjes in fantasiekleuren.

naar de website

Mexicaan

Dit is pas echt een hele leuke spaarpot.Het is een spaarvarken met een Mexicaanse hoed en veel zonnige kleuren.

naar de website

Placemats Konijn

Hier ziet U een set van vier harde placemats met een afmeting van 40 X 30 centimeter.Harde placemats worden vaak gebruikt tijdens het ontbijt of met de lunch.Een sfeervolle afbeelding is dan ook weer leuk voor de kinderen.

naar de website

Koe roodbont

Een glazen raamhanger met een afbeelding van een rood bonte koe.Het is een raamhanger met gehard glas welke met de hand is beschilderd.

naar de website

Vaas op Standaard

Een zeer bijzondere glazen vaas op een metalen standaard.Het is een vaas welke met de hand is gevormd door echte glasmeesters.Deze vaas heeft de vorm van een halve maan.

naar de website

Abstract Blad

Een bijzonder mooie muurdecoratie in de vorm van een abstract blad.Het zijn vijf opengewerkte bladeren in verschillende afmetingen.

naar de website

Rand met Vlinders

Een grote verzilverde fotolijst met een prachtige sierrand vol vlinders.

naar de website

Gingko Biloba

Hier ziet U een prachtige grote muurdecoratie in de vorm van een Gingko Biloba.Dat is een Japanse Notenboom.De muurdecoratie is geheel in goudkleur wat hem een stijlvolle luxe uitstraling geeft.

naar de website

Vrouw met Schaal

Een mooi beeld van een masai vrouw zittend met een schaal.

naar de website

Masai Decoratiebeeld

Een prachtig decoratief beeld van een Masai paar.Het masaivolk valt vooral op door hun kleurrijke kleding en uitbundige sieraden.

naar de website

Klein Beeldje

Een erg leuk klein hondenbeeldje van een Yorkshire Terrier. Het beeldje is van het bekende merk Leonardo.

naar de website

Muurdecoratie met duiven

deze ijzeren muurdecoratie bestaat uit de tekst welcome en twee duiven.Het is een muurdecoratie met een landelijk karakter.

naar de website

Wandobject Chaos

Een mooi 3D metalen wandobject met de naam Chaos.Het is wel te zien waarom dit object deze toepasselijke naam heeft gekregen.

naar de website

Bol Vaasje

Een mooi kleine bol vaasje in de kleur roze. Het is een vaasje van het glasmerk Fidrio. Plaats een aantal van deze mooie ronde vaasje in de vensterbank voor het beste resultaat

naar de website

Jaquar Bolvaas

Een prachtige mond-geblazen vaas en verder met de hand gevormd.Deze Fidrio vaas past op elk dressoir of tafel en is dan ook een aanwinst voor het interieur

naar de website

Cool Jack

Pomme-Pidou spaarpot ,Cool Jack, Bulldog roze.Dit leuke en decoratieve hondenbeeldje is gemaakt van keramiek.

naar de website

Wielrennen

Dit is behalve een leuke decoratieve muurdecoratie tevens een leuk exemplaar om cadeau te geven aan een wielrenner.

naar de website

Bumble Bee

Een leuke opvallende en decoratieve keramiek spaarpot gemaakt van aardewerk.

naar de website

Grote Levensboom

Tegenwoordig is er in bijna elke woning een metalen levensboom ter decoratie aan de muur te vinden.Het is echt een leuke en hippe decoratie en ze zijn er in verschillende uitvoeringen.Deze grote metalen boom is 100 centimeter in doorsnede en heeft een vintage uiterlijk.

naar de website

Torevalk

Wat dacht U van een prachtig metalen decoratiebeeld in de vorm van een torenvalk.Het metalen beeldje is behoorlijk realistisch nagemaakt en dan ook echt een juweeltje in huis of tuin

naar de website

Golf Muzieknoten

Een metalen wanddecoratie in de vorm van muzieknoten of bijvoorbeeld een muziekinstrument is ook altijd heel erg leuk om aan iemand cadeau te geven.In de webwinkel van Dekogifts zijn verschillende leuke metalen muziek-items

naar de website

Sally silver

Een hele leuke zilverkleurige spaardoos van Fonky. Op de zijkant staat Material girl geschreven.

naar de website

Olifant slurf Omhoog

Een leuk donkerbruin decoratiebeeld van een olifant met zijn slurf omhoog.

naar de website

Wanddecoratie Boom

Een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een abstracte boom.Het is een handgemaakt exemplaar waarvoor gerecycled metaal is gebruikt.Deze wanddecoratie is bijna een meter hoog.

naar de website

Presse Papier

Een prachtige decoratieve presse papier van kristalglas.Dit mooie exemplaar heeft de vorm van een taps toelopende punt.

naar de website

Duo Lijstje

Een leuk klein lijstje geschikt voor twee pasfoto's

naar de website

Colmore Vaas

Een bijzonder mooie glazen vaas in een even mooie vormgeving.Het is een vaas van het Nederlandse woonmerk Colmore.

naar de website

Raamhanger Glas

Een prachtige raamhanger van glas met een afbeelding van een valk.Het is een leuk decoratie voor echte vogel of natuurliefhebbers.

naar de website

Masai met Kruik

Een erg mooi beeld ter decoratie van een zittende vrouw met een kruik op haar hoofd.

naar de website

Lijstje met Vogels

Een prachtig Clayre & Eef fotolijstje met een verzilverde sierlijke rand.Het lijstje is geschikt voor een foto van 13 X 18 centimeter.

naar de website

Abstract Kunstobject

Hier ziet U een heel bijzonder abstract kunstobject voor aan de muur.Het object stelt een boom voor waarbij de kunstenaar de blaadjes heeft vervangen door kleine metalen rondjes.Ook wat kleuren betreft heeft de kunstenaar zijn fantasie aten gaan.

naar de website

Labrador Pups Placemats

Deze heel erg leuke afbeelding van een aantal kleine labrador hondjes staan als afbeelding op een set harde placemats.Gebruik deze placemats met het ontbijt of de lunch.

naar de website

Lijstje Bloemenrand

Een prachtig 10 X 15 centimeter groot fotolijstje is voorzien van een prachtige gedecoreerde rand vol bloemen.

naar de website

Fidrio Vaas Wave

Een prachtige en zeer luxe glazen vaas van het merk Fidrio. Het is een vaas met een onregelmatige bovenkant en prachtige kleuren.De vazen van fidrio zijn altijd op een ambachtelijke manier vervaardigd.

naar de website

Jungle in Frame

Wat een prachtige grote wanddecoratie is dit.Het betreft een dubbel metalen frame welke makkelijk met twee aangebrachte ophangpunten aan de muur op te hangen is.In het frame zijn een aantal tropische bladeren en varens aangebracht die door de kunstenaar is voorzien van prachtige kleuren.

naar de website

Rotan Theebox

Rieten en rotan woonaccessoires brengen sfeer en warmte in de woning.Ook deze rotan theedoos is daar een voorbeeld van.

naar de website

Baby Beeldje

Een leuk en schattig beeldje van een slapende baby.Het is een klein decoratiebeeldje en uiterst geschikt om cadeau te geven.

naar de website

Kleine Muurdecoratie

Een kleine witte muurdecoratie aan een ketting.De muurdecoratie is van ijzer en kan ook aan de buitenkant van de voordeur opgehangen worden.

naar de website

Vaas Gestreept

Hier zie je weer een super mooie en opvallende glazen vaas van Fidrio. Fidrio glas is echt de trend in Nederland wat betreft decoratieve vazen van glas.Let eens op al die mooie verschillende kleuren in horizontaal streepjesmotief.

naar de website

Olifant Slurf Omhoog

Een erg leuk decoratiebeeld van een olifant met zijn slurf omhoog.Het is een leuk beeldje om cadeau te geven aan een liefhebber van olifanten.

naar de website

Spaarpot Kok

Hier ziet U een erg leuke en vrolijk uitziende spaarpot voor de chef kok.Het is ook een leuke spaarpot om neer te zetten in een horecazaak om bijvoorbeeld de fooien in te stoppen.

naar de website

Spaarpot Polka Dot

Een spaarvarken is altijd leuk voor een kind.Zeker wanneer deze ook van die mooie hippe kleuren heeft.

naar de website

Boekensteunen kinderkamer

Twee leuke boekensteunen voor de kinderkamer.Op de boekensteunen zijn de figuren van Doll en Bear Tracey Russell aangebracht ter decoratie.

naar de website

Abstracte Wanddecoratie

Deze prachtige grote wanddecoratie bestaat uit een aantal grote en kleine metalen cirkels in verschillende kleuren.Een gedeelte van de cirkels zijn subtiel bewerkt en een gedeelte is gewoon glad.Deze wanddecoratie is meer dan een meter breed.

naar de website

Presse Papier Bol

Een mooie hoofdzakelijk rood gekleurde presse papier van glas in de vorm van een bol.De presse papier is zes centimeter hoog.

naar de website

Uilen op tak

Zoals bekend is kan U bij Dekogifts ook een groot aantal dierenbeeldjes kopen.Hier ziet U bijvoorbeeld een metalen beeldje met twee uilen op een tak.Het is een leuk decoratief beeldje met een modern uiterlijk.

naar de website

Twee vogels

Behalve honden en kattenbeeldjes heeft Dekogifts ook een aantal andere dierenbeeldjes in het assortiment.Hier ziet U bijvoorbeeld twee vogels op een tak.

naar de website

Spaarvarken Ladybug

Een leuk spaarvarken gemaakt van keramiek.Het is een spaarvarken met de kleuren van een heersbeestje.

naar de website

Bon Appetit

Een mooi rechthoekig rotan dienblad met een triplex bodem.Op de bodem van het dienblad staat de tekst "Bon appetit"

naar de website

Maanvissen

Een bijzonder mooie ijzeren muurdecoratie in de vorm van een school zwemmende maanvissen.

naar de website

Fotolijst 10 X 15

Een mooie fotolijst met een prachtige en opvallende rand.De versierde rand is voorzien van kleine glinsterende steentjes.

naar de website

Vaas model Wave

Een prachtige glazen vaas met een sierlijke bovenkant.Let vooral eens op de mooie kleuren van deze luxe vaas.

naar de website

Harde Placemats

Een set van vier handige en mooie harde placemats.De placemats hebben aan de onderzijde een laagje kurk.

naar de website

Metalen Toekan

Kijk hier eens wat een prachtig decoratief metalen beeld dit is.Het is een met de hand gemaakt exemplaar.Let eens op die grote oranje snavel van deze vogel.

naar de website

Gitaar Wanddecoratie

Een metalen wanddecoratie in de vorm van een gitaar is altijd leuk om aan iemand cadeau te geven.Hier ziet U zo,n leuke wanddecoratie.

naar de website

High Tea Mand

Een mooi gevlochten rotan mand met hengsel.Het is een mand met twee vakken die gebruikt kan worden als picknick mand.

naar de website

Lijstje met Strik

een prachtig decoratief verzilverd fotolijstje geschikt voor een kleine foto.

naar de website

Ophanghaak

Een prachtig glimmende zilverkleurige ophanghaak in de vorm van een Steenbok.Koop deze mooie haak voor uzelf of geef hem cadeau aan je beste vriendin.

naar de website

Metalen Haan

Een mooie met de hand gemaakt metalen haan die zowel binnen als buiten in de tuin gebruikt kan worden.De haan is met de hand beschilderd in prachtige kleuren.

naar de website

Baviaan met Baby

Een prachtig decoratief beeld van een Baviaan met een baby op haar rug.Het beeld staat op een plateau.

naar de website

Lijstje 6 X 9 CM.

Een heel leuk klein verzilverd fotolijstje voor op de kast of dressoir.Het lijstje is geschikt voor kleine foto,s

naar de website